Ozturk logo small

Weddingfilms

Behind the camera.

Bellagio Lake Como

Een koppel is al jaren samen en hadden altijd al gedroomd van een romantische vakantie in Italië. Met hun bruiloft in het vooruitzicht, besloten ze om eindelijk die droom waar te maken en boekten ze een reis naar het prachtige Italië.

Ozturk

Uw verhaal is onze inspiratie

Als storyteller én vriend vertellen we graag het verhaal van uw bruiloft. We laten ons graag inspireren door jullie persoonlijkheden (als echtpaar) om van uw bruiloft een uniek verhaal te maken en dit op beeld vast te leggen. Om aan het voorgaande recht te doen, ontvangt u van ons een openhartige trouwreportage mét authentieke foto’s en een emotionele film: alles geheel naar uw wensen gepersonaliseerd.

DO01020328

Henna night

A magical begin..

Een avond vol emoties. Een avond van verdriet en geluk tegelijk. Dit is dè dag dat je afscheid neemt van de prachtige tijden thuis en het heilige huwelijksbootje instapt. De weerkaatsing van de aanwezige kaarslichten zullen de tranen sieren.

Wedding Shoot Brussels

Het was een prachtige dag in Brussel en het verliefde koppel, stonden op het punt om hun trouwfoto’s te laten maken. Ze hadden gekozen voor de historische binnenstad van Brussel als achtergrond voor hun fotoshoot en waren opgewonden om de iconische gebouwen en pittoreske straatjes te verkennen.

Imagery Crafted with Intention

Paris

Ozturk icon removebg preview

Burcin & Gokhan

Het was een mooie lenteochtend in Rijswijk en de straat was vol van opwinding. De zon scheen fel en de lucht was helderblauw. De voorbereidingen waren in volle gang voor de trouwrij van Burcin en Gokhan. Burcin, een mooie jonge vrouw, was gekleed in een prachtige witte trouwjurk, terwijl Gokhan, haar bruidegom, een stijlvol pak droeg.

Ozturk icon removebg preview

the Aftermovie

Het was een prachtige dag in Düsseldorf, en de stad was in feeststemming. Familie en vrienden kwamen samen om hun trouwdag te vieren. De ceremonie vond plaats in een pittoreske kerk, terwijl de receptie plaatsvond in een stijlvolle feestzaal in het centrum van de stad.

Het echtpaar was gekleed in prachtige kleding. Cengiz droeg een stijlvol maatpak terwijl Sinem in een prachtige bruidsjurk liep. Ze straalden van geluk terwijl ze naar het altaar liepen en hun geloften uitspraken

Ozturk icon removebg preview

Sinem & Mustafa

Ozturk icon removebg preview

Sascha & Toon

Lees hun verhaal

21-05-2021 pfff… waar zal ik beginnen? Al lang ervoor wisten we dat het geen ‘normale bruiloft’ zou zijn. We konden niet ruim van te voren iets regelen, aangezien veel onduidelijk was met COVID-19. Al met al was het een periode met heel veel stres. Wat ik wel kan zeggen is….wat ben ik blij dat Ozturk en Mediamen ons hebben geholpen. Als je verwacht dat het alleen maar een video en fotograaf is heb je het goed mis… De dingen waar je zelf niet op komt, kwam Serdar mee. Hij zit echt bom vol met ideeën!

Helaas op de bruiloft dag was het niet zo lekker weer. Dankzij Serdar hadden we een B optie. Ik verwacht dat hij in gedachte makkelijk optie C,D en E had staan. Wat hebben wij toch genoten van ons dag. Een dag wat je niet kan vergeten. Waarbij Ozturk veel voor ons heeft gedaan! Ons hele dag is onder begeleiding van hun verlopen :) Oohja, ik wilde nog even kwijt dat Iedereen corona was vergeten tijdens de bruiloft!

Op dit moment wilde ik eigenlijk feedback geven, ondanks dat jullie dat niet nodig hebben. Ik heb geen tips alleen maar TOPS!

Dank jullie wel dat jullie onze dag onvergetelijk hebben gemaakt! Oohja, ik wilde nog even kwijt dat dankzij jullie iedereen corona was vergeten tijdens de bruiloft! Ik ben blij dat het niet een “normaal bruiloft was”


Mucevher & Ali

Lees hun verhaal

Op een prachtige zonnige middag hebben wij onze fotoshoot gehad op een mooie locatie naar mijn keuze “kinderdijk. Serdar heeft deze shoot op een prachtige manier vastgelegd.

Wij waren al erg onder de indruk van zijn eerdere werk. En onze shoot heeft het alleen maar bevestigd. Serdar stelt zich bescheiden op. Hij is toegankelijk in het contact en zichtbaar gepassioneerd over zijn vak! Serdar is ontzettend relaxed in omgang waardoor wij ons ook meteen ontspannen voelden. De foto’s en onze video clip is echt prachtig en een dierbaar bezit voor ons. Dank je wel Serdar ❤


Hasina & Abdullah

Lees hun verhaal

Wij raden Özturk zeker aan iedereen aan! Wij zijn blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor onze bruiloft. De samenwerking verliep super en alles ging helemaal vanzelf, op een hele leuke manier.We zijn er achter gekomen hoe belangrijk het is dat je een goede video- en fotograaf hebt. De speciale dag vliegt zo voorbij maar de filmpjes en foto’s zijn voor altijd. Het filmpje dat voor ons in elkaar is gezet in een mum van tijd voor ons feest begon is in één woord geweldig. Het blijft de mensen keer op keer ontroeren bij het kijken. Wij zijn zo enthousiast dat wij zeker vaker een samenwerking willen aangaan! Sascha Hoefnagels