Ozturk logo small

Over ons

Behind the camera.

Tijdloze authentieke stijl

Ons huwelijksfotografiebedrijf, opgericht door Ozturk, heeft een tijdloze en authentieke stijl van fotograferen die jullie emoties, liefde en geluk op een discrete en niet-opdringerige manier vastlegt.

Ozturk icon removebg preview

Achter de camera

Wij zijn cinematographers en bruiloftsfotografen uit Nederland. We maken authentieke, natuurlijke én emotionele trouwfoto’s en -video’s voor bruiloften. Waar wij jaren geleden van droomden en waarbij we ooit begonnen als hobbyisten maken we vandaag de dag niet louter onze dromen, maar vooral uw dromen waar.

tevredenheid
0 %
Jaren ervaring
0 +
Authentieke style
0 %
Ervaring 📽➜💻
0 %
Video OzturkMotionPictures 2 foto

Een uniek verhaal vastleggen op beeld

Over ons

Wij zijn OZTURK MOTION PICTURES, een team van cinematografen en bruidsfotografen uit Nederland. Onze passie ligt bij het vastleggen van authentieke, natuurlijke en emotionele trouwfoto’s en -video’s voor bruiloften. Wat ooit begon als hobbyisten die droomden van deze prachtige kunst, is vandaag de dag uitgegroeid tot ons werk waarbij we niet alleen onze eigen dromen, maar vooral die van onze klanten waarmaken.

International Cinematographer | StoryTeller | Filmmaker

Lees hun verhaal

21-05-2021 pfff… waar zal ik beginnen? Al lang ervoor wisten we dat het geen ‘normale bruiloft’ zou zijn. We konden niet ruim van te voren iets regelen, aangezien veel onduidelijk was met COVID-19. Al met al was het een periode met heel veel stres. Wat ik wel kan zeggen is….wat ben ik blij dat Ozturk en Mediamen ons hebben geholpen. Als je verwacht dat het alleen maar een video en fotograaf is heb je het goed mis… De dingen waar je zelf niet op komt, kwam Serdar mee. Hij zit echt bom vol met ideeën!

Helaas op de bruiloft dag was het niet zo lekker weer. Dankzij Serdar hadden we een B optie. Ik verwacht dat hij in gedachte makkelijk optie C,D en E had staan. Wat hebben wij toch genoten van ons dag. Een dag wat je niet kan vergeten. Waarbij Ozturk veel voor ons heeft gedaan! Ons hele dag is onder begeleiding van hun verlopen :) Oohja, ik wilde nog even kwijt dat Iedereen corona was vergeten tijdens de bruiloft!

Op dit moment wilde ik eigenlijk feedback geven, ondanks dat jullie dat niet nodig hebben. Ik heb geen tips alleen maar TOPS!

Dank jullie wel dat jullie onze dag onvergetelijk hebben gemaakt! Oohja, ik wilde nog even kwijt dat dankzij jullie iedereen corona was vergeten tijdens de bruiloft! Ik ben blij dat het niet een “normaal bruiloft was”


Mucevher & Ali

Lees hun verhaal

Op een prachtige zonnige middag hebben wij onze fotoshoot gehad op een mooie locatie naar mijn keuze “kinderdijk. Serdar heeft deze shoot op een prachtige manier vastgelegd.

Wij waren al erg onder de indruk van zijn eerdere werk. En onze shoot heeft het alleen maar bevestigd. Serdar stelt zich bescheiden op. Hij is toegankelijk in het contact en zichtbaar gepassioneerd over zijn vak! Serdar is ontzettend relaxed in omgang waardoor wij ons ook meteen ontspannen voelden. De foto’s en onze video clip is echt prachtig en een dierbaar bezit voor ons. Dank je wel Serdar ❤


Hasina & Abdullah

Lees hun verhaal

Wij raden Özturk zeker aan iedereen aan! Wij zijn blij met de keuze die wij hebben gemaakt voor onze bruiloft. De samenwerking verliep super en alles ging helemaal vanzelf, op een hele leuke manier.We zijn er achter gekomen hoe belangrijk het is dat je een goede video- en fotograaf hebt. De speciale dag vliegt zo voorbij maar de filmpjes en foto’s zijn voor altijd. Het filmpje dat voor ons in elkaar is gezet in een mum van tijd voor ons feest begon is in één woord geweldig. Het blijft de mensen keer op keer ontroeren bij het kijken. Wij zijn zo enthousiast dat wij zeker vaker een samenwerking willen aangaan! Sascha Hoefnagels